Cena endodontskega zdravljenja

Zdravljenje zoba – cena | Koliko stane endodontsko zdravljenje?

Ste iskali pojem “zdravljenje zoba cena“ in naleteli na našo stran? Brez skrbi, na pravem mestu ste. Smo zobozdravstvena ordinacija, ki vam ponuja širok nabor vrhunskih zobozdravstvenih storitev. Če vas zanima cena za zdravljenje zoba, boste v nadaljevanju dobili vse potrebne informacije.

Koliko stane endodontsko zdravljenje zoba pri OrthoDentalu?

Za čim bolj nazoren pregled cen zdravljenja zoba pri nas smo vam pripravili tabelo in dodatno razlago. Postopek se namreč razlikuje in je odvisen od vašega trenutnega oralnega zdravja in težav, s katerimi se soočate.

Pri hitrejših in manj zapletenih primerih je zdravljenje zoba mogoče opraviti v enem obisku, to pomeni zdravljenje v eni seji. Cena se razlikuje glede na to, ali zdravimo en koreninski kanal (150,00 €), dva koreninska kanala (200 €) ali tri koreninske kanale (250 €).

Za bolj kompleksne primere, ki zahtevajo dodatne postopke, pa je potrebno zdravljenje v dveh sejah, torej v dveh obiskih, pa znaša cena pri endodontu za zdravljenje zoba za en koreninski kanal (350,00 €), dva koreninska kanala (450 €) ali tri koreninske kanale (550 €).

StoritevCena
Endodontsko zdravljenje – en koreninski kanal (v eni seji)150,00 €
Endodontsko zdravljenje – dva koreninska kanala (v eni seji)200,00 €
Endodontsko zdravljenje – trije koreninski kanali (v eni seji)250,00 €
Endodontsko zdravljenje – en koreninski kanal (v dveh sejah)350,00 €
Endodontsko zdravljenje – dva koreninska kanala  (v dveh sejah)450,00 €
Endodontsko zdravljenje – trije koreninski kanali (v dveh sejah)550,00 €
Endodontsko zdravljenje

Želite plačilo na več obrokov? Pri nas je to mogoče!

Cena za endodontijo zoba je pogosto ena izmed glavnih skrbi, vendar pri OrthoDentalu želimo, da občutite predvsem našo skrb, predanost in profesionalnost. Razumemo, da lahko stroški zdravljenja zoba predstavljajo obremenitev za vaš mesečni proračun, zato smo se povezali s partnerjem Leanpay. Tako vam lahko omogočimo razdelitev stroškov na manjše, bolj obvladljive obroke, saj lahko izkoristite možnost plačila kar na 84 obrokov.

 

Vaše zdravje zob je naša prioriteta

Zavedamo se, da je odločitev za zdravljenje zoba pomembna tako z vidika zdravja kot tudi finančne investicije. V OrthoDentalu si zato prizadevamo, da vam ponudimo strokovne nasvete, transparentnost cen in možnost plačila na obroke. Ne dovolite, da bi skrbi glede stroškov vplivale na vašo odločitev za najboljše zdravljenje. Naročite se na pregled in skupaj bomo našli najboljšo pot za vaše zdravje zob.

 

Vas zanima cena beljenja zob? Preberite članek.

5/5 - (26 votes)

Avtor prispevka

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek je ortodontka, podjetnica, mama in ustanoviteljica zobozdravstvenega centra OrthoDental, ki ima ordinacije po vsej Sloveniji. V prostem času rada hodi v hribe, kolesari in sprehaja svojega psa.


Scroll to Top