3D prikaz bele plombe.

Bela plomba – cena | Koliko stane kompozitna zobna zalivka?

Pri odločanju o postavitvi plombe je cena pogost dejavnik, ki vpliva na vašo izbiro. Kljub temu je treba upoštevati tudi trajnost materialov, ki se uporabljajo, ter strokovnost zobozdravnika. V zobozdravstveni ordinaciji OrthoDental se lahko zanesete na visoko kakovost storitev, zato vam v nadaljevanju predstavljamo naš cenik plomb, da boste imeli jasno sliko o možnostih, ki so vam na voljo.

3D prikaz bele plombe.

Cena bele plombe pri OrthoDentalu – tabela

Storitev bela plomba

Cena

Kompozitna zalivka – ena ploskev

100 €

Kompozitna zalivka – dve ploskvi

120 €

Kompozitna zalivka – tri ploskve

150 €

Plomba na mlečnem zobu – enoploskovna   

50 €

Plomba na mlečnem zobu – dvoploskovna

60 €

Plomba na mlečnem zobu – troploskovna

70 €

Bela zobna zalivka na stalnem zobu – cena

Bela zalivka ali plomba je lahko cenovno nekoliko dražja kot tradicionalne amalgamske. Razlog za to je predvsem uporaba kvalitetnih in estetskih materialov ter kompleksnejši način vstavitve. V ambulanti OrthoDental imamo transparentno cenovno politiko, kjer vas pred končno odločitvijo podrobno informiramo o stroških. Za eno površino bele zalivke zaračunamo 100 €, za dve površini 120 € in za tri površine 150 €.

Plomba na mlečnem zobu – cena

 Čeprav so mlečni zobje začasni, nujno potrebujejo enako kakovostno oskrbo kot stalni zobje. Naša enoploskovna plomba za mlečni zob je na voljo v vrednosti 50,00 €. Za bolj kompleksne posege pa se odločimo za izdelavo dvoploskovne plombe v vrednosti 60,00 € ali troploskovne za 70,00 €.

Zagotovite si kakovostne kompozitne plombe

V naši zobozdravstveni ordinaciji sledimo najnovejšim trendom in tehnologijam v zobozdravstvu. Iz tega razloga uporabljamo kompozitne (bele) plombe (ne amalgamske plombe), ki se odlično prilegajo naravni barvi vaših zob, zagotavljajo dolgotrajno obstojnost in estetsko dovršenost. Kompozitne plombe omogočajo tudi minimalno odstranjevanje zobne strukture in nudijo odlično dolgotrajno zaščito zob.

Izdelava plombe na obroke

V OrthoDentalu razumemo, da je zobozdravstvena oskrba investicija v vaše dolgoročno zdravje, zato vam za izdelavo plombe ponujamo možnost plačila na obroke, da bi olajšali to pomembno odločitev. V sodelovanje z našim partnerjem LeanPay si lahko zagotovite možnost plačila plombe kar na 84 obrokov.

Zaupajte nam vaše zobozdravstvene potrebe

Odločitev za plombo je pomembna in pri OrthoDentalu vam vedno zagotavljamo transparentnost, kakovostne storitve in strokovno svetovanje. Za vsa dodatna vprašanja in naročila smo vam z veseljem na voljo. Veselimo se, da vam lahko pomagamo na poti do zdravega nameha!

Vas zanima cena endodontskega zdravljenja (pojdi na storitev)? Preberite članek in si oglejte podroben cenik.

Napisali smo tudi članek, kjer podrobno predstavimo ceno čiščenja zobnega kamna.

5/5 - (19 votes)

Avtor prispevka

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek je ortodontka, podjetnica, mama in ustanoviteljica zobozdravstvenega centra OrthoDental, ki ima ordinacije po vsej Sloveniji. V prostem času rada hodi v hribe, kolesari in sprehaja svojega psa.


Gordana Čižmek

Zobni mostiček ali implantat – Kaj izbrati?

Večina ljudi se na neki točki v življenju sooči z izgubo zob in tedaj se znajdemo pred pomembno odločitvijo: izbrati zobni mostiček ali zobni implantat? Obe možnosti imata svoje prednosti in izbira prave zahteva natančno preučitev različnih dejavnikov. Preberite, o čem vse je dobro premisliti in na kaj bodite pozorni pri sprejemanju odločitve.

PREBERI VEČ »
Scroll to Top