OrthoDental – Vaš zdrav nasmeh je naša strast!

Pri OrthoDentalu vam v prijaznem in sproščenem okolju zagotavljamo celovito zobzdravstveno oskrbo in ortodonstko obravnavo. Delujemo na več lokacijah po vsej Sloveniji, in sicer v Ljubljani v Situli, v Tehnološkem parku Ljubljana, v Mariboru, Celju in Kozini.

Našo ekipo sestavlja skupina strokovnjakov, ki se ponašajo z bogatimi izkušnjami, vrhunskim znanjem in neprestano željo po izpopolnjevanju. Skupaj sestavljamo dinamičen kolektiv, predan zagotavljanju najboljše zobozdravstvene oskrbe.

Cenimo vaš čas – pri nas ste hitro na vrsti.

Razumemo, da se lahko nepričakovane zobozdravstvene težave pojavijo kadar koli. Vedno naredimo vse, da vam omogočimo čim hitrejše naročanje, tudi kadar gre za nujne primere. Naš cilj je, da se prilagodimo vašim potrebam ter vam vedno zagotovimo zanesljivo in pravočasno zobozdravstveno oskrbo.

Zagotovimo vam oseben pristop.

Verjamemo, da je vsak pacient edinstven in zasluži pristop, ki je prilagojen njegovim specifičnim potrebam. Velik poudarek namenjamo temu, da se naši pacienti počutijo udobno in sproščeno.

Gordana Čižmek z OrthoDental ekipo

Zavedamo se, da lahko obisk zobozdravnika pri nekaterih ljudeh povzroči stres in zaskrbljenost, zato se potrudimo, da vedno poskrbimo za najboljšo izkušnjo. Prepričani smo, da je zobozdravstvena oskrba več kot le zdravljenje zob, zato vam zagotavljamo celovito obravnavo. To pomeni, da vam vedno pripravimo individualen načrt zdravljenja, prilagojen vašim potrebam, ter pri delu uporabljamo najnovejše tehnologije in materiale.

Pridružite se številnim zadovoljnim pacientom, ki z našo pomočjo uživajo v zdravem in sijočem nasmehu.

Do sijočega nasmeha brez finančnega stresa – možnost obročnega plačila

V OrthoDentalu vam omogočamo, da zobozdravstvene storitve poravnate na način, ki je najbolj udoben za vas. S pomočjo našega partnerja Leanpay vam ponujamo plačilo na kar 84 obrokov. Tako lahko brez skrbi in finančnega stresa investirate v svoj popoln nasmeh.

Zgodba ordinacje OrthoDental.

Vodstvena ekipa OrthoDentala.

Gordana Čižmek direktorica

Gordana Čižmek

direktorica in ortodontka

Gordana Čižmek je ustanoviteljica in direktorica OrthoDentala, po stroki pa je odlična ortodontka, ki zagotavlja kakovostno ortodontsko oskrbo naših pacientov. Z izjemnim znanjem, prizadevnostjo in empatijo vam zagotovi celovito in individualizirano zobozdravstveno oskrbo z Invisalignom.

Uršula Pust

vodja kadrovske službe

Uršula Pust, naša vodja kadrovske, je pomemben del ekipe. Z vedno odprtimi vrati in nasmehom na obrazu je tista, ki skrbi, da se vsak član ekipe počuti cenjen in pomemben. S svojim posluhom za ljudi in strastjo do dela ustvarja prijetno delovno okolje, kjer se vsi počutimo kot del velike družine.

Luka Čižmek, direktor marketinga

Luka Čižmek

vodja marketinga

Luka Čižmek z dolgoletnimi izkušnjami na področju trženja ter izjemno zagnanostjo skrbi za promocijo in širjenje blagovne znamke OrthoDental. Znan je po svoji inovativnosti in strasti do ustvarjanja edinstvenih marketinških strategij, ki odražajo naše vrednote in vizijo.

Kontaktirajte nas in spoznajte našo prijazno ekipo.

5/5 - (18 votes)
Scroll to Top