OrthoDental Celje v sodelovanju z ordinacijo
DENTAL ART

Razlagova ulica 10, 3000 Celje

Zobozdravstvo Celje


V letu 2021 smo na lokaciji Razlagova ulica 10, 3000 Celje odprli prvi OrthoDental na Štajerskem v partnerskem sodelovanju z ordinacijo DENTAL ART. Naša ordinacija se nahaja v središču Celja, v neposredni bližini mestnega parka, ter omogoča enostaven dostop tako za lokalne prebivalce kot obiskovalce iz drugih krajev. Ordinacija je locirana blizu glavnih mestnih znamenitosti in prometnih vozlišč, zagotovljeno pa je tudi dovolj parkirišč v neposredni bližini in za dostopnost s pomočjo javnega prometa.


Invisalign Celje


V naši ordinaciji v Celju ponujamo vrhunske Invisalign terapije, za katere poskrbi dr. Mojca Žgank, zobozdravnica v Celju. Invisalign omogoča inovativno in skoraj nevidno metodo za poravnavo zob, ki je udobna za nošenje in izjemno učinkovita. Dr. Žgank s svojimi bogatimi izkušnjami in znanjem na področju Invisalign tehnologije zagotavlja osebno obravnavo, ki je popolnoma prilagojena vašim potrebam in željam.


Delovni čas


Zavedamo se, kako pomembno je zobozdravstvene storitve prilagoditi zasedenemu urniku naših pacientov. Zato smo v Celju podaljšali delovni čas, ki omogoča obiske tudi v popoldanskem času in s tem večjo fleksibilnost pri načrtovanju.

Ponedeljek 9:00-16:00

Torek 9:00-17:00

Sreda 9:00-17:00

Četrtek 9:00-17:00

Petek 9:00-16:00

Sobota Zaprto

Nedelja Zaprto


Udobno in hitro do Invisaligna


Za najvišjo kakovost ponudbe v naši ordinaciji uporabljamo sodobni intraoralni iTero skener. Ta napredna tehnologija omogoča izjemno natančno slikanje zob in dlesni brez neprijetnosti, ki so pogosto povezane z uporabo tradicionalnih odtisov. To pripomore k hitrejšemu začetku zdravljenja in optimalni prilagoditvi Invisalign opornic.


Plačilo storitev po vaši meri


Financiranje zobozdravstvenega zdravljenja je za mnoge velik izziv, zato naša zobozdravstvena ordinacija Celje omogoča plačilne možnosti na obroke preko partnerja Leanpay. Tako si lahko plačila razporedite na način, ki najbolj ustreza vašim finančnim zmožnostim.

Če razmišljate o Invisalign terapiji v Celju, vas vabimo, da nas obiščete in odkrijete, kako vam lahko pomagamo do lepega nasmeha.

5/5 - (6 votes)
Scroll to Top