OrthoDental Maribor v sodelovanju s
Polikliniko Amber

Ljubljanska ulica 9, 2000 Maribor

Zobozdravstvo Maribor


V letu 2023 smo na lokaciji Ljubljanska ulica 9, 2000 Maribor odprli prvi OrthoDental v Mariboru v partnerskem sodelovanju s Polikliniko Amber. Naša ordinacija se nahaja v središču Maribora in je enostavno dostopna tako za lokalne prebivalce kot za obiskovalce iz drugih krajev. Dostop do ordinacije je enostaven, saj se nahaja v neposredni bližini stavb UKC Maribor, v bližini pa je tudi postajališče za mestni promet. Poskrbljeno je tudi za dovolj parkirišč v bližnji okolici ordinacije.


Invisalign Maribor


Naša ordinacija Maribor ponuja kakovostne Invisalign terapije, revolucionarno metodo za poravnavo zob, ki je skoraj nevidna, udobna za nošenje in izjemno učinkovita. Dr. Edin Bušat, zobozdravnik v Mariboru, ima bogate izkušnje z uporabo te tehnologije in je predan temu, da vam ponudi individualizirano zdravljenje, popolnoma prilagojeno vašim potrebam.


Delovni čas


Naša ordinacija je odprta z mislijo na vaš zaseden urnik, zato ponujamo fleksibilen delovni čas. Odprti smo tudi v popoldanskem času, zato lahko svoj obisk pri nas načrtujete tako, kot se najbolje sklada z vašimi ostalimi obveznostmi.

Ponedeljek 7:00-14:00

Torek 13:00-20:00

Sreda 13:00-20:00

Četrtek 13:00-20:00

Petek 7:00-14:00

Sobota Zaprto

Nedelja Zaprto


Uporaba vrhunske tehnologije


 

Zavedamo se, da je napredna tehnologija ključ do uspešnega zdravljenja, zato v naši ordinaciji uporabljamo intraoralni iTero skener, ki omogoča natančno slikanje vaših zob in dlesni brez nelagodja ob uporabi tradicionalnih dentalnih odtisov. To pomeni hitrejši začetek zdravljenja in boljšo prilagoditev Invisalign opornic vašim zobem.


Plačilne možnosti


 

Razumemo, da je financiranje zobozdravstvenega zdravljenja pomemben vidik za mnoge paciente. Ponujamo možnosti financiranja na obroke preko našega partnerja Leanpay, kar vam omogoča, da si plačevanje obveznosti razporedite na način, ki najbolj ustreza vašemu finančnemu stanju.

Zobozdravnik dr. Edin Bušat in naša ekipa strokovnjakov so tukaj, da vam pomagajo na vsakem koraku poti do vašega popolnega nasmeha. Če razmišljate o Invisalign terapiji v Mariboru, nas obiščite in odkrijte, kako lahko naš pristop spremeni vaše življenje na bolje.

4.9/5 - (17 votes)
Scroll to Top