Blog

Preberite koristne nasvete za zdrave zobe in lep nasmeh – naravnost izpod prstov naših zobozdravnikov in ortodontov. Vse o zdravljenju zob, estetiki, ortodontskih terapijah in še mnogo drugega.

Zobni mostiček ali implantat – Kaj izbrati?

Večina ljudi se na neki točki v življenju sooči z izgubo zob in tedaj se znajdemo pred pomembno odločitvijo: izbrati zobni mostiček ali zobni implantat? Obe možnosti imata svoje prednosti in izbira prave zahteva natančno preučitev različnih dejavnikov. Preberite, o čem vse je dobro premisliti in na kaj bodite pozorni pri sprejemanju odločitve.

Preberi več >>

Keramični implantati

Razmišljate o nadomestitvi manjkajočega zoba? Odkrijte prednosti in slabosti zobnih mostičkov in implantatov v našem blogu. Naš vodnik vam bo pomagal sprejeti informirano odločitev za optimalno ustno zdravje.

Preberi več >>

Cena zobnega implantata

Nadomestitev zob z zobnimi implantati je večja finančna investicija, zato se je dobro zavedati vseh prednosti, ki vam jih odločitev prinaša. Če vas zanima cena zobnega implantata, smo za vas pripravili čim bolj celostna pojasnila, ki vam lahko pomagajo pri odločitvi.

Preberi več >>

Okrevanje po vstavitvi implantata

Vstavitev zobnega implantata je lahko pomemben korak k boljšemu zdravju ustne votline, vendar pa je pravilno okrevanje ključnega pomena za uspešno integracijo implantata.

Preberi več >>

Različni tipi zobnih implantatov

Zobni implantati so postali priljubljeni nadomestek manjkajočih zob zaradi njihove učinkovitosti in trajnosti. Vendar pa obstaja več vrst implantatov, ki jih je mogoče uporabiti za reševanje različnih zobnih težav.

Preberi več >>

Postopek vstavitve implantata

Če razmišljate o vstavitvi implantata, si preberite naš celovit vodnik, ki vam bo pomagal razumeti postopek in priprave, ki jih je treba opraviti pred in po samem posegu.

Preberi več >>
Scroll to Top