Blog

Preberite koristne nasvete za zdrave zobe in lep nasmeh – naravnost izpod prstov naših zobozdravnikov in ortodontov. Vse o zdravljenju zob, estetiki, ortodontskih terapijah in še mnogo drugega.

Navodila za uspešno Invisalign terapijo

Čestitamo, postali ste nov lastnik Invisalign nevidnega zobnega aparata. To je prvi korak k ravnim zobem in lepšemu nasmehu. Za kar najbolj uspešno in hitro doseganje rezultatov smo za vas pripravili nekaj napotkov glede uporabe Invisalign poravnalnikov ter odgovore na vaša vprašanja.

Preberi več >>

BELJENJE ZOB

Beljenje zob je eden izmed bolj priljubljenih posegov v zobozdravstvu.

Preberi več >>

Vse kar morate vedeti o čakalnih dobah pri ortodontu na enemu mestu (Kako dolgo se čaka na ortodonta?)

Vas zanima koliko časa v Sloveniji otroci, ki so napoteni k ortodontu čakajo na prvi pregled in zdravljenje z zobnim aparatom? Potem ste na pravem mestu! Vse informacije in nasvete, kako se izogniti čakalnim vrstam, si lahko preberete v nadaljevanju.

Preberi več >>

OHRANJANJE POLOŽAJA ZOB PO ORTODONBTSKI TERAPIJI-Retencija

Z retencijo zob boste po končani ortodontski terapiji obdržali dosežene rezultate za vedno. Vse kar rabite vedeti o retenciji zob.

Preberi več >>

NEIZRASLI MODROSTNIKI – KDAJ IN ZAKAJ JIH JE POTREBNO ODSTRANITI?

Če ste se kdaj vprašali, zakaj skoraj vsak otrok vsaj enkrat v življenju obišče ortodonta, ali pa ste med tistimi, ki brez bolečin niste mogli prespati noči, ko so vam izraščali modrostni zobje, na koncu pa jih je bilo potrebno izpuliti, je razlaga za to stara več milijonov let.

Preberi več >>
Scroll to Top