Blog

Preberite koristne nasvete za zdrave zobe in lep nasmeh – naravnost izpod prstov naših zobozdravnikov in ortodontov. Vse o zdravljenju zob, estetiki, ortodontskih terapijah in še mnogo drugega.

Zobna nega v nosečnosti – kako ohraniti zdravje ustne votline

Razumite pomen prilagojene zobne nege v nosečnosti za preprečevanje gingivitisa, zobne gnilobe in drugih težav. Učinkovite strategije za nego ustne votline bodočih mamic.

Preberite več>>

Zobozdravstvena oskrba oseb s posebnimi potrebami

Poglobite se v izzive in rešitve v zobozdravstvu za osebe s posebnimi potrebami: od prilagajanja prostorov do specializiranih terapij in poudarka na preventivi.

Preberite več>>

Inlay in onlay – Moderna rešitev za obnavljanje zob

Raziskujemo inleje in onleje, sodobne pristope k zobni obnovi, ki združujejo trpežnost z naravnim videzom. Spoznajte, zakaj so idealna izbira za vaše zobozdravstvene potrebe.

Preberite več>>

Izbira prave zobne paste in vpliv fluorida na zobe

Kako fluorid vpliva na zdravje zob in kako izbira ustreznega tipa zobne paste lahko okrepi in zaščiti vaše zobe. Spoznajte pomen fluorida in se naučite izbrati zobno pasto, ki najbolje ustreza vašim zobozdravstvenim zahtevam.

Preberite več>>

Kako preprečiti umik dlesni?

Odmik dlesni lahko privede do številnih resnih zobozdravstvenih težav, vendar z zgodnjim ukrepanjem in dosledno preventivo lahko ohranite zdravje svojih dlesni.

Preberite več>>

Suha usta – Več kot le neprijeten občutek

Suha usta, znana tudi kot kserostomija, predstavljajo več kot le neprijetnost; lahko vplivajo na vaše vsakdanje aktivnosti in splošno zdravje. V tem članku boste našli temeljite informacije o vzrokih in simptomih suhih ust ter praktične nasvete in rešitve za njihovo obvladovanje.

Preberite več>>
Scroll to Top