Preverite svoj popoln nasmeh na daljavo.

S programom SmileView.

Kako deluje SmileView?

Postopek je zelo preprost, in traja le 30 sekund.

1. Naredite "selfie"

Bodite pozorni, da ste dobro osvetljeni, ter da gledate naravnost v kamero. Široko se nasmejte ter naredite sliko.

 

2. Počakajte 30s

Program potrebuje le nekaj trenutkov, da naredi simulacijo nasmeha. V tem času lahko vpišete svoje kontaktne podatke, ki jih bomo prejeli mi.

3. Prej in potem

Uau! No, to se lahko doseže z Invisalignom v letu dni. Posredujte nam vaše kontaktne podatke in povabili vas bomo na BREZPLAČNI pregled, da uresničimo vaš popoln nasmeh.

Invisalign v roza škatljici izdelani po meri, v kopalnici.

Kako deluje Invisalign?

Z nevidnim zobnim aparatom Invisalign je mogoče poravnat tudi večje ortodontske nepravilnosti, kot so križni griz, odprti griz in globoki griz. To je nekaj česar večina ne ve, nekateri pa so slušali tudi, da se v njihovem primeru za ortodontsko terapijo lahko uporabijo samo zvezdice. To preprosto ni res, vabimo vas na brezplačni pregled, da se prepričate.

 

Veliko ljudi se v zadnjih letih odloča za Invisalign tudi zaradi hitrosti poravnave zob. Celotno zdravljenje z Invisalignom pri OrthoDentalu traja okoli 9-15 mesecev, vendar se večji premik zob zgodi že v prvih 3-6 mesecih. Najbolje pa je, da je Invisalign zares neviden in ne moti pri govoru. Ortodontka Gordana Čižmek ga nosi v vsakem našem videu, pa tega zagotovo niste opazili. 

4.9/5 - (37 votes)
Scroll to Top