Pacientka med posegom dograditve zoba.

Dograditev zoba – cena | Koliko stane bonding za zobe?

Vas zanima cena dograditve zoba oziroma bondinga? Pri OrthoDentalu si vedno prizadevamo za transparentnost stroškov, zato vam v nadaljevanju predstavljamo vse možnosti, ki jih ponujamo. Pred odločitvijo za storitev vam pojasnimo obseg stroškov, ki vas čakajo, tako da točno veste, kaj lahko pričakujete.

Dograditev zoba cenik

Dograditev zoba je postopek, s katerim rekonstruiramo poškodovano ali obrabljeno zobno strukturo, da povrnemo njegovo funkcionalnost in estetski videz. Pri OrthoDentalu razumemo, da ima vsak pacient edinstvene potrebe, zato ponujamo različne možnosti dograditve, ki so predstavljene v spodnji tabeli.

Pacientka med posegom dograditve zoba.

Preglednica storitev Dograditev zoba cena

Storitev

Cena

Dograditev zoba – cement

40 €

Dograditev zoba – kompozit

50 €

Dograditev zoba – kompozit (obsežna obravnava)

200 €

Dograditev zoba – cement: Ta osnovna možnost uporablja cementni material za manjše popravke zoba. Je stroškovno učinkovita rešitev za osnovne potrebe obnove zoba.

Dograditev zoba – kompozit: Kompozitni materiali omogočajo boljše estetske rezultate in so prilagodljivi za srednje zahtevne popravke. Ta možnost je idealna za vidnejše dele zoba, kjer je pomemben tudi estetski vidik. Cena je nekoliko višja zaradi uporabe dražjih materialov in večje zahtevnosti izvedbe.

Dograditev zoba – kompozit (obsežna obravnava): Za bolj kompleksne primere, kjer je poškodba zoba obsežnejša, ponujamo obsežno obravnavo z uporabo kompozitnih materialov. Ta postopek zahteva več časa, višjo raven natančnosti in uporabo naprednejših tehnik, kar se odraža tudi v ceni.

Vsaka od teh možnosti je prilagojena za reševanje specifičnih težav in potreb, pri čemer se upoštevajo tako funkcionalni kot estetski vidiki. Cena posamezne storitve je odvisna od uporabljenih materialov, kompleksnosti postopka in časa, ki je potreben za izvedbo. Pri OrthoDentalu stremimo k zagotavljanju transparentnosti cen in visoke kakovosti storitev, da lahko vsak pacient sprejme informirano odločitev glede svojega zdravljenja.

Obročno plačilo za vaš nasmeh

V sodelovanju z našim finančnim partnerjem Leanpay vam pri OrthoDentalu omogočamo razdelitev celotne vrednosti vašega zdravljenja na do 84 obrokov. S tem pristopom želimo zagotoviti, da so naše vrhunske zobozdravstvene storitve dostopne širšemu krogu pacientov, saj verjamemo, da si vsak zasluži odlično oralno zdravje.

 

Zagotavljanje odlične skrbi za vaše zobe 

V OrthoDentalu dajemo prednost vašemu zadovoljstvu in zdravju. Zavezani smo nudenju visokokakovostnih zobozdravstvenih storitev, transparentnosti pri oblikovanju cen in prilagodljivosti pri plačilnih metodah. Za več informacij o naših storitvah ali za dogovor o pregledu nas prosimo kontaktirajte. Z veseljem bomo sodelovali z vami pri iskanju najboljše poti do zdravega in lepega nasmeha.

Vas zanima cena zobnega mostička? Preberite več tukaj.

5/5 - (20 votes)

Avtor prispevka

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek je ortodontka, podjetnica, mama in ustanoviteljica zobozdravstvenega centra OrthoDental, ki ima ordinacije po vsej Sloveniji. V prostem času rada hodi v hribe, kolesari in sprehaja svojega psa.


Gospa na zobozdravstvenem stolu
Gordana Čižmek

Cena zobnega implantata v Sloveniji

Nadomestitev zob z zobnimi implantati je večja finančna investicija, zato se je dobro zavedati vseh prednosti, ki vam jih odločitev prinaša. Če vas zanima cena zobnega implantata, smo za vas pripravili čim bolj celostna pojasnila, ki vam lahko pomagajo pri odločitvi.

PREBERI VEČ »
Scroll to Top