Zobozdravstvene klešče in drugi inštrumenti za puljenje zoba.

Puljenje zoba – cena | Koliko stane ekstrakcija zoba?

Iščete ključno besedo puljenje zoba cena in bi radi dobili celovite informacije? Na pravem mestu ste! Pri OrthoDentalu se vedno potrudimo, da vam zagotovimo transparentnost in vam jasno pojasnimo obseg stroškov, ki vas čakajo.

Ekstrakcija zoba cena

Puljenje zoba cenik je nekoliko specifičen, saj je cena odvisna od vrste postopka, ki ga bomo izvedli. V spodnji tabeli smo navedli cene, ki jih računamo za posamezne zobozdravstvene storitve, ki obsegajo puljenje zoba.

Zobozdravstvene klešče in drugi inštrumenti za puljenje zoba.

Preglednica storitev – puljenje zoba cena

Storitev

Cena

Enostavna ekstrakcija majavega mlečnega zoba60 €
Ekstrakcija zoba – enostavna100 €
Ekstrakcija zoba – zahtevna/pri specialistu150 €
Izkles zoba ali modrostnika300 €
Izkles zaostale korenine150 €

Pri ceni storitve velja specifika glede na vsak posamezen primer. Na primer cena puljenja majavega mlečnega zoba je 60 evrov, vendar temu ni vedno tako. Če ima otrok gnil ali hudo poškodovan mlečni zob, mora morda k specialistu, zato je v tem primeru cena puljenja zoba 150 evrov. V kolikor gre za neizrasel zob ali modrostnik, pa je cena lahko 300 evrov. Vsekakor vas ob zobozdravniškem pregledu obvestimo, kakšen bo strošek storitve, tako da lahko vedno sprejmete informirano odločitev.

Pri OrthoDentalu lahko izkoristite tudi možnost obročnega plačila!

Sodelujemo s partnerjem Leanpay, s pomočjo katerega vam omogočamo, da celotno vsoto plačila  razdelite na vse do 84 obrokov. Na ta način so vrhunske zobozdravstvene storitve bolj dostopne vsakemu pacientu.

Vaše oralno zdravje je naša glavna skrb

Pri OrthoDentalu vedno postavljamo zdravje in zadovoljstvo pacienta na prvo mesto, zato vam zagotavljamo kakovostne storitve, jasnost cenovnih postavk in fleksibilnost plačila. Kontaktirajte nas za več informacij ali za naročanje na pregled. Skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vaš nasmeh!

Vas zanima cena dograditve zoba? Preberite več – https://orthodental.si/dograditev-zoba-cena/

5/5 - (20 votes)

Avtor prispevka

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek je ortodontka, podjetnica, mama in ustanoviteljica zobozdravstvenega centra OrthoDental, ki ima ordinacije po vsej Sloveniji. V prostem času rada hodi v hribe, kolesari in sprehaja svojega psa.


Scroll to Top