3D prikaz zobne luske, ko jo nameščajo na zob.

Zobne luske – cena | Koliko stanejo luske za zobe?

Raziskujete ceno zobne luske in želite izvedeti vse o možnostih in stroških? Ste na pravem mestu! V OrthoDentalu smo zavezani k temu, da vam nudimo popolno preglednost cen in jasno razložimo vsak strošek, ki je del vašega načrta zdravljenja.

Zobna luska cena

Cena zobne luske je odvisna od tega, za kateri material se odločite. Pogosto nam ljudje napišejo: kaj pa zobna krona cena, čeprav odgovor ni čisto enoznačen. V spodnji tabeli smo navedli cene, ki jih računamo za dva različna načina izvedbe.

3D prikaz zobne luske, ko jo nameščajo na zob.

Preglednica storitve zobne luske in cena

Storitev

Cena

Keramična luska – monolitna tehnika

500,00 €

Keramična luska – slojena tehnika

650,00 €

V OrthoDentalu se zavedamo, kako pomembno je za vas, da vaš nasmeh izgleda naravno in brezhibno, zato vam ponujamo dve vrhunski rešitvi zobnih lusk, prilagojeni vašim potrebam in željam. Prva možnost so monolitne keramične luske, ki so na voljo za 500 evrov. Te luske so izjemno trpežne in učinkovite, idealne za zobe, ki niso tako vidni, a so kljub temu izpostavljeni velikim žvečilnim silam. Njihova robustnost zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost.

Če pa iščete rešitev, ki zadovoljuje najvišje estetske standarde, predvsem za vaše sprednje zobe, potem so slojene keramične luske, ki stanejo 650 EUR, prava izbira za vas. Te luske so priljubljene zaradi svoje sposobnosti, da se popolnoma ujamejo z barvo vaših naravnih zob, omogočajo pa tudi izjemno natančno prilagajanje odtenkov. Ta vrsta lusk je zasnovana za dosego popolnoma naravnega videza zob.

Izkoristite možnost obročnega plačila!

V OrthoDentalu razumemo, da je investicija v vaš nasmeh pomembna odločitev, zato smo vam olajšali postopek s ponudbo obročnega plačevanja. Z našim finančnim partnerjem, Leanpay, ponujamo prilagodljive načine plačila, ki vam omogočajo, da stroške razdelite na do 84 obrokov. Tako postanejo naše vrhunske zobozdravstvene usluge dostopnejše in finančno manj obremenilne za vsakega od naših pacientov. 

Rezervirajte svoj termin še danes

 Zavezani smo k zagotavljanju visokokakovostnih storitev, transparentnosti pri cenah in prilagodljivosti pri plačilnih možnostih. Ne oklevajte in se obrnite na nas za več podrobnosti ali za dogovor o terminu pregleda.

Vas zanima cena puljenja zoba? Preberite več – https://orthodental.si/puljenje-zoba-cena/

5/5 - (20 votes)

Avtor prispevka

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek je ortodontka, podjetnica, mama in ustanoviteljica zobozdravstvenega centra OrthoDental, ki ima ordinacije po vsej Sloveniji. V prostem času rada hodi v hribe, kolesari in sprehaja svojega psa.


Scroll to Top