Zobozdravnica v rokah drži zobne inštrumente med prvim pregledom.

Zobozdravstveni pregled – cena | Koliko stane pregled pri zobozdravniku?

Vas zanima informacija za zdravstveni pregled cena? Pri OrthoDentalu imamo zelo jasno specificiran cenik, tako da lahko že vnaprej veste, kaj lahko pričakujete – brez presenečenj in brez skritih stroškov.

Zobozdravstveni pregled cenik

V naši zobozdravstveni ordinaciji ponujamo različne vrste pregledov, odvisno od vaših potreb. V preglednici so predstavljene vse vrste storitev, ki so pri nas na voljo. Če vas zanima pregled za Invisalign nevidni zobni aparat, pa je prvi pregled za vas brezplačen.

Zobozdravnica v rokah drži zobne inštrumente med prvim pregledom.

Preglednica storitev Zobozdravstveni pregled cena

Pregled pri zobozdravniku

Cena

Prvi pregled za nevidni zobni aparat Invisalgn

brezplačno

Splošni pregled

90 €

Specialistični pregled

120 €

Splošni pregled za otroke

90 €

Specialistični pregled za otroke

120 €

 

Odkrijte udobje plačevanja na obroke pri OrthoDentalu!

 V sodelovanju z Leanpay vam pri OrthoDentalu nudimo edinstveno priložnost, da stroške vaše zobozdravstvene obravnave razporedite na do 84 ugodnih obrokov. To pomeni, da so naše vrhunsko kakovostne zobozdravstvene usluge sedaj še bolj dostopne in prijazne do vašega proračuna.

Vaše zadovoljstvo in ustno zdravje sta naša prioriteta

Predani smo zagotavljanju vašega bleščečega nasmeha in dobremu počutju.Nudimo vam zobozdravstvene storitve na najvišjem nivoju, transparentnost pri cenah in prilagodljivosti pri načinih plačila. Za več podrobnosti ali za rezervacijo vašega termina nas kontaktirajte. Skupaj bomo našli popolno rešitev, ki bo vašemu nasmehu vrnila sijaj!

Vas zanima cena zobnih lusk pri OrthoDentalu? Preberite več tukaj.

 
5/5 - (22 votes)

Avtor prispevka

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek je ortodontka, podjetnica, mama in ustanoviteljica zobozdravstvenega centra OrthoDental, ki ima ordinacije po vsej Sloveniji. V prostem času rada hodi v hribe, kolesari in sprehaja svojega psa.


Scroll to Top