Prikaz kako izgleda čiščenje zobnega kamna.

Čiščenje zobnega kamna – cena

Zobni kamen je pogosta težava, ki se lahko pojavi zaradi različnih razlogov. Pri OrthoDentalu imamo za vas posebno ponudbo za njegovo odstranjevanje. Skupaj z storitvijo peskanja vam ponujamo kompletno rešitev, s katero bodo vaši zobje ponovno zasijali v vsej svoji lepoti.

Prikaz kako izgleda čiščenje zobnega kamna.

Koliko stane odstranitev zobnega kamna?

Vzdrževanje dobre ustne higiene je izredno pomembno, zato vam zagotavljamo Higienski paket v vrednosti 90 eur, v sklopu katerega vam ponujamo storitev čiščenja zobnega kamna in peskanje za sijoč in zdrav nasmeh.

Storitev

Cenik

Higienski paket (čiščenje zobnega kamna in poliranje zob)90,00 €

Čiščenje zobnega kamna – točen cenik in plačilo na obroke

V sodelovanju z našim partnerjem LeanPay vam ponujamo tudi možnost plačila za čiščenje zobnega kamna v več obrokih, kot vam najbolj ustreza. Tako lahko vedno uživate v zdravih in belih zobeh.

Čiščenje zobnega kamna za lep nasmeh 

Ni lepšega kot popoln nasmeh brez zobnega kamna. Zato smo tu, da vam pomagamo dosegati čudovit nasmeh, ki odraža vašo samozavest. Za več informacij in naročila nas kontaktirajte.

Vas zanima cena beljenja zob? Preberite več tukaj.

5/5 - (20 votes)

Avtor prispevka

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek je ortodontka, podjetnica, mama in ustanoviteljica zobozdravstvenega centra OrthoDental, ki ima ordinacije po vsej Sloveniji. V prostem času rada hodi v hribe, kolesari in sprehaja svojega psa.


keramični implantat
Gordana Čižmek

Keramični implantati

Razmišljate o nadomestitvi manjkajočega zoba? Odkrijte prednosti in slabosti zobnih mostičkov in implantatov v našem blogu. Naš vodnik vam bo pomagal sprejeti informirano odločitev za optimalno ustno zdravje.

PREBERI VEČ »
Scroll to Top