Delna in totalna zobna proteza

Zobna proteza – cena | Koliko stane snemna proteza za zobe

Ob odločanju za zobno protezo je cena eden izmed ključnih faktorjev pri odločitvi. Vendar pa je prav tako pomembno razumeti, kakšno kakovost in storitev dobite za svoj denar. Priporočamo vam, da se odločite za zaupanja vredne strokovnjake in uporabo kakovostnih materialov, ki vam bodo služili vrsto let. Oboje vam lahko ponudimo pri OrthoDentalu, zato vam v nadaljevanju predstavljamo naš cenik storitev, da boste lažje sprejeli pravo odločitev za vaš nasmeh.

Totalna zobna proteza v zobotehničnem laboratoriju

Preglednica za cene zobnih protez pri OrthoDentalu

Izdelava zobne proteze

Cena

Delna proteza

1.250 €

Totalna proteza

1.600 €

Podložitev proteze ali reparatura

180 €

Lokator

200 €

Vsaditev implantata

750 €

Ulita baza v protezi

300 €

Delna ali totalna proteza – cena

Medtem ko nekateri potrebujejo manjše dopolnitve svojega nasmeha, drugi iščejo celovitejše rešitve. Obstajajo namreč različne vrste protez, ki so primerne za različne potrebe. Če imate še nekaj svojih zob, vendar jih želite dopolniti, je delna proteza odlična izbira, dostopna pa vam je v vrednosti 1.250,00 €. Za tiste, ki iščejo popolno obnovo nasmeha, pa je totalna proteza v vrednosti 1.600,00 € najboljša možnost.

Popravilo proteze – cena

Kot v življenju, se tudi pri protezah včasih pojavijo nepredvidene situacije. Če vaša proteza potrebuje podložitev ali reparaturo, vam nudimo hitro in kakovostno storitev za 180,00 €.

Za večje udobje pri nošenju proteze

Veliko pacientov si želi večje udobje pri nošenju proteze in ena izmed možnosti je snemna proteza na implantatih. V procesu izdelave takšne proteze se uporabi “lokator”, ki služi kot povezava med implantatom in snemno protezo. Finančni obseg vključuje dva lokatorja po ceni 200 EUR vsak, dve vsaditvi implantata po ceni 750 EUR za vsakega ter trpežno ulito bazo v protezi v vrednosti 300,00 €.

Delna in totalna zobna proteza

Zobna proteza na obroke

Investicija v zobno protezo je pomembna odločitev, ki s seboj nosi tudi večje stroške. Da bi vam olajšali odločitev, vam je v OrthoDentalu na voljo posebna možnost plačila zobne proteze na kar 84 obrokov v sodelovanju z našim partnerjem LeanPay. Želimo si, da je lep nasmeh dostopen vsakemu, ne glede na trenutno finančno situacijo. Z našo pomočjo ga lahko obnovite brez skrbi!

Zaupajte nam to pomembno odločitev v življenju

Zavedamo se, da je odločitev za zobno protezo izjemno pomembna in včasih tudi stresna. Zagotavljamo vam transparentne informacije, kakovostne storitve in podporo na vsakem koraku vaše poti do lepšega nasmeha. Za vsa dodatna vprašanja in naročila smo vam vedno na voljo. Vaš nasmeh je naša strast in veselimo se, da vam lahko pomagamo na tej poti!

Vas zanima cena fiksne zobne proteze na implantatih imenovane All on 4? Preberite članek – https://orthodental.si/zobna-proteza-na-implantatih-all-on-4-cena/

5/5 - (20 votes)

Avtor prispevka

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek je ortodontka, podjetnica, mama in ustanoviteljica zobozdravstvenega centra OrthoDental, ki ima ordinacije po vsej Sloveniji. V prostem času rada hodi v hribe, kolesari in sprehaja svojega psa.


keramični implantat
Gordana Čižmek

Keramični implantati

Razmišljate o nadomestitvi manjkajočega zoba? Odkrijte prednosti in slabosti zobnih mostičkov in implantatov v našem blogu. Naš vodnik vam bo pomagal sprejeti informirano odločitev za optimalno ustno zdravje.

PREBERI VEČ »
Scroll to Top