Grafični prikaz zobne proteze All on 4.

Zobna proteza na implantatih All on 4 – Cena

Vas zanima in formacija, kakšna je All on 4 – cena, vendar želite jasno razlago vseh stroškov? V zobozdravstveni ordinaciji OrthoDental stavimo na transparentnost, zato smo vam pripravili podrobno razlago stroškov in jasen opis celotnega postopka pri metodi All on 4, ki je edinstvena rešitev za vse, ki so v čeljusti ostali brez zob.

Grafični prikaz zobne proteze All on 4.

Kako poteka postopek All on 4 in kakšna je cena?

Za vse, ki vas zanima “zobna proteza na implantatih cena”, je pomembno vedeti, kako poteka postopek in kakšna je investicija. Izvedba postopka je sestavljena iz dveh faz. V prvi fazi, ko vam v čeljust vsadimo 4 Neodent implantate in izdelamo začasno zobno protezo, boste vložili 4900 €. Ko se vsadki popolnoma zacelijo (6 do 12 mesecev) in je čas za izdelavo vaše stalne fiksne zobne proteze iz kvalitetnega cirkonija na trdni titanovi gredi, pa plačate še preostali znesek v vrednosti 4100 €. V celoti torej zagotavljamo vrhunsko zobozdravstveno storitev v dveh fazah v skupni vrednosti 9000 €.

StoritevCena
All on 4 – prva faza4900€
All on 4 – druga faza4100€

Pri OrthoDentalu lahko izkoristite možnost obročnega plačila!

Glede na to, da lahko cene zobozdravstvenih storitev predstavljajo obremenitev za vaš družinski proračun, smo za vas pripravili možnost plačila na več obrokov. Sodelujemo s partnerjem Leanpay, s pomočjo katerega vam omogočamo, da celotno vsoto plačila storitev za All on 4 razdelite na do 84 obrokov. Na ta način so vrhunske zobozdravstvene storitve bolj dostopne vsakemu pacientu.

Vaše oralno zdravje je naša glavna skrb.

V naši ordinaciji vedno postavljamo zdravje in zadovoljstvo pacienta na prvo mesto, zato vam zagotavljamo kakovostne storitve, jasnost cenovnih postavk in fleksibilnost plačila. Ne odlašajte in sklenite pravo odločitev za vaše oralno zdravje. Kontaktirajte nas za več informacij ali za naročanje na pregled. Skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vaš nasmeh!

Vas zanima cena beljenja zob? Preberite članek in si oglejte podroben stroškovnik – https://orthodental.si/beljenje-zob-cena/

Oglejte si tudi cene snemnih zobnih protez.

5/5 - (19 votes)

Avtor prispevka

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek je ortodontka, podjetnica, mama in ustanoviteljica zobozdravstvenega centra OrthoDental, ki ima ordinacije po vsej Sloveniji. V prostem času rada hodi v hribe, kolesari in sprehaja svojega psa.


Scroll to Top