Pacientka v rokah drži belilne folije.

Beljenje zob cenik | Koliko stane beljenje zob pri OrthoDentalu?

V današnjem svetu, kjer je prvi vtis ključnega pomena, je bleščeč bel nasmeh eden izmed najbolj zaželenih lepotnih atributov. Ne samo, da poudari samozavest in karizmo, beli zobje so pogosto povezani tudi z zdravjem in mladostnostjo. Verjetno ste iskali, kakšna je cena za beljenje zob, zato vam bomo v nadaljevanju predstavili natančen cenik storitev beljenja zob v zobozdravstveni ordinaciji OrthoDental.

Pacientka v rokah drži belilne folije.

Beljenje zob cenik – kakšna je cena beljenja zob v Ljubljani?

Storitev

Cena

Beljenje zob – z laserjem (v ambulanti)     

500€

Beljenje zob – z belilnimi folijami (doma)

350€

Dodatni belilni gel za beljenje doma

150€

Beljenje zob z laserjem – cena

Z napredkom tehnologije v zobozdravstvu je beljenje zob z laserjem postalo ena izmed najučinkovitejših metod za dosego svetlejših in bolj belih zob. Prednost te metode je, da je hitra, manj občutljiva in prinaša takojšnje rezultate. V zobozdravstveni ordinaciji OrthoDental vam beljenje zob z laserjem ponujamo po konkurenčni ceni 500,00€.

Beljenje z doma belilnimi folijami – cenik

Nekateri se odločajo za bolj postopno beljenje zob, ki ga lahko izvajajo v udobju svojega doma. Z belilnimi folijami, ki jih lahko nosite čez noč ali nekaj ur na dan, lahko postopoma dosežete želeno stopnjo beline. Komplet za beljenje z belilnimi folijami vam je pri nas na voljo za 350,00€.

Dodatni belilni gel za beljenje zob doma

Za ohranjanje bleščeče belih zobe po postopku beljenja vam je na voljo dodaten belilni gel. Namenjen je redni uporabi doma in je odlična rešitev za vzdrževanje ali rahlo beljenje. Dodaten belilni gel vam je na voljo v vrednosti 150,00€.

Beljenje zob – plačilo na obroke

Investicija v beljenje zob je korak proti samozavestnejšemu nasmehu in da bi vam omogočili lažjo pot do sijočega nasmeha, vam v OrthoDentalu v sodelovanju z našim partnerjem LeanPay ponujamo posebno možnost plačila storitve beljenja zob na obroke. Izberete lahko vse do 84 obrokov.

Zaupajte nam vaše želje po belih zobeh

 Zavedamo se, kako pomembno je, da se počutite dobro in samozavestno s svojim nasmehom. V OrthoDentalu vam zato zagotavljamo strokovnost, kakovostne storitve in odlične rezultate. Za vse dodatne informacije in naročila nas pokličite. Veselimo se sodelovanja z vami!

Vas zanima cena bele plombe? Preberite več tukaj – https://orthodental.si/bela-plomba-cena/

5/5 - (20 votes)

Avtor prispevka

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek

Gordana Čižmek je ortodontka, podjetnica, mama in ustanoviteljica zobozdravstvenega centra OrthoDental, ki ima ordinacije po vsej Sloveniji. V prostem času rada hodi v hribe, kolesari in sprehaja svojega psa.


Scroll to Top