OrthoDental Ljubljana - Tehnološki park

Pot za Brdom 100, 1000 Ljubljana

Opis

Vas zanima kakovostno zobozdravstvo Ljubljana? Zobozdravstvena ordinacija OrthoDental se nahaja na odlični lokaciji tehnološki park Ljubljana, kar pacientom omogoča lahko dostopnost in brezplačno parkiranje. Ta lokacija je idealna za vse, ki iščete strokovno zobozdravstveno oskrbo v sodobnem in dostopnem okolju. Z njeno strateško lego želimo biti bližje svojim pacientom, tako da lahko enostavno združujete obiske pri zobozdravniku z drugimi vsakodnevnimi opravili.

 

Celovit nabor storitev

 

V OrthoDentalu ponujamo celovit nabor zobozdravstvenih storitev, ki vključujejo otroško zobozdravstvo, implantologijo, protetiko in inovativni pristop all on 4. Zavezani smo k zagotavljanju celostne oskrbe, ki ustreza potrebam vsakega posameznika. Naša ekipa strokovnjakov uporablja najsodobnejše tehnike in opremo, da zagotovi optimalno kakovost zdravljenja. Naš cilj je vaš nasmeh narediti svetlejši in zdravje vaših zob boljše.

 

Invisalign Ljubljana

 

Vas zanima poravnava zob s tehnologijo Invisalign? Oglasite se pri nas in strokovnjakinja dr. Gordana Čižmek vam bo na brezplačnem pregledu svetovala in odgovorila na vsa vaša vprašanja.

 

Prilagodljiv delovni čas

 

V naši ordinaciji ponujamo prilagodljiv delovni čas, vključno z možnostjo naročanja v popoldanskih urah. Tako si lahko zagotovite obisk pri zobozdravniku, ne da bi to vplivalo na vaše dnevne obveznosti. Naš cilj je omogočiti dostop do vrhunske zobozdravstvene oskrbe, ko vam to najbolj ustreza.

 

Delovni čas

 

Ponedeljek 7:00-14:00

Torek 13:00-20:00

Sreda 13:00-20:00

Četrtek 7:00-14:00

Petek 7:00-14:00

Sobota Zaprto

Nedelja Zaprto

 

Vrhunsko zobozdravstvo Ljubljana

 

V OrthoDentalu smo ponosni na uporabo najnovejših tehnologij v zobozdravstvu, saj tako pacientom omogočamo hitrejše, učinkovitejše in manj boleče zdravljenje – od digitalnega slikanja do naprednih tehnologij pri izdelavi in vstavitvi zobnih vsadkov. Vedno se potrudimo, da je vaša izkušnja pri nas čim bolj prijetna in da so rezultati dolgoročni.

 

Plačilo na obroke z Leanpay

 

Zavedamo se, da je lahko zobozdravstveno zdravljenje velik finančni zalogaj, zato v OrthoDentalu sodelujemo z Leanpay, kar našim pacientom omogoča plačilo storitev na do 84 obrokov. Ta možnost plačila je enostavna, hitra in prilagodljiva, zasnovana tako, da se prilagodi vašim finančnim zmožnostim.

OrthoDental v Ljubljani je prava izbira za vrhunsko zobozdravstveno oskrbo, ki združuje strokovnost, inovativnost in pacientu prijazne rešitve. Obiščite nas in dovolite, da skrbimo za vaš nasmeh z najnovejšo tehnologijo, strokovnim znanjem in individualnim pristopom.

5/5 - (11 votes)
Scroll to Top