Higienski paket

samo 75€!

Že dlje časa niste obiskali zobozdravnika? Naš higienski paket je prava izbira!

Za samo 75€ vam očistimo zobni kamen ter spoliramo zobe.

PODARI!

*Število terminov je omejeno! Akcija velja do 30. 9. 2021.

Higienski paket

za samo 75€!

Vas boli zob
Imate težave z dlesnimi?
Si želite očistiti zobni kamen?

Splošni zobozdravnik za odrasle

Če niste zadovoljni z vašim nasmehom, ste na pravem mestu. V naši ambulanti verjamemo v celostno obravnavo in bomo brez bolečin poskrbeli, da vaši problemi izginejo in da bodo vaše želje izpolnjene.

Zadovoljna stranka⬇️

Pri nas so zdravi zobje

NA PRVEM MESTU.

Izkušnje

Gordana Čižmek je kot redek biser. Kot doktorica dentalne medicine, specialistka otroškega in preventivnega zdravstva, specialistka zobne in čeljustne ortopedije, ima izkušnje na vseh področjih.

Preventiva

Tudi če vaši zobje izgledajo zdravi, se lahko v njih skriva vzrok, ki bo kmalu pokukal na površje in bo zdravljenje neizbežno. Vabimo vas na preventivni pregled zob.

Zdravljenje

Imate težave z zobmi in ne verjamete v rešitev, ali pa so vam drugje čakalne dobe vzele potrpljenje? Pri nas čakalnih vrst ni. Smo zasebna ambulanta, ki uspešno zdravi še tako težke primere.

Vabimo na pregled.

Mark Lesjak je imel težave z okrušeno plombo. Ker nikoli ni imel težav z zobmi, ni obiskoval zobozdravnika. Pravi, da se je za nas odločil, ker smo se mu zdeli zabavni in prijazni. Ko nas je obiskal, je to tudi potrdil. Poskusite nekaj novega tudi vi in se naročite na prvi pregled. 

OrthoDental - Pacient in splošna zobozdravnica

Gordana Čižmek

Doktorica dentalne medicine, specialistka otroškega in preventivnega zdravstva, specialistka zobne in čeljustne ortopedije vas vabi na HIGIENSKI PAKET.

Orthodental - Nevidni zobni aparat - Invisalign

PRIJAVI SE

na redni pregled.

Scroll to Top