fbpx

Naj bo vaš nasmeh

naša skrb.

Če niste zadovoljni z vašim nasmehom, ste na pravem mestu. V naši ambulanti verjamemo v celostno obravnavo in bomo brez bolečin poskrbeli, da vaši problemi izginejo in da bodo vaše želje izpolnjene.

Pri nas so zdravi zobje

NA PRVEM MESTU.

Izkušnje

Gordana Čižmek je kot redek biser. Kot doktorica dentalne medicine, specialistka otroškega in preventivnega zdravstva, specialistka zobne in čeljustne ortopedije, ima izkušnje na vseh področjih.

Preventiva

Tudi če vaši zobje izgledajo zdravi, se lahko v njih skriva vzrok, ki bo kmalu pokukal na površje in bo zdravljenje neizbežno. Vabimo vas na preventivni pregled zob.

Zdravljenje

Imate težave z zobmi in ne verjamete v rešitev, ali pa so vam drugje čakalne dobe vzele potrpljenje? Pri nas čakalnih vrst ni. Smo zasebna ambulanta, ki uspešno zdravi še tako težke primere.

Vabimo na pregled.

Mark Lesjak je imel težave z okrušeno plombo. Ker nikoli ni imel težav z zobmi, ni obiskoval zobozdravnika. Pravi, da se je za nas odločil, ker smo se mu zdeli zabavni in prijazni. Ko nas je obiskal, je to tudi potrdil. Poskusite nekaj novega tudi vi in se naročite na prvi pregled. 

Orthodental - Splošno zobozdravstvo

Gordana Čižmek

Doktorica dentalne medicine, specialistka otroškega in preventivnega zdravstva, specialistka zobne in čeljustne ortopedije vas vabi na PREVENTIVNI pregled.

Orthodental - Nevidni zobni aparat - Invisalign

PRIJAVI SE

na preventivni pregled.

Scroll to Top