ORTHODENTAL OBDARUJE!

Ob letošnjih praznikh pri nakupu nevidnega zobnega aparata

Invisalign

prejmete BREZPLAČNO beljenje zob v vrednosti 250€!

PODARI!​

Invisalign full in beljenje doma v obeh zobnih lokih po skupni ceni

4200€

*Število terminov je omejeno! Akcija velja do 1. 1. 2022 v Ljubljani, Celju in Kozini.

Brezplačni pregled

za nevidni zobni aparat Invisalign®

Invisalign je najbolj sodoben način poravnave zob za otroke stare 6-18 let.

✅ Ravni zobje vaših otrok že v dobrem letu dni, tudi v primeru večjih nepravilnosti.

✅ Najbolj udoben, učinkovit in enostaven način poravnave zob.

✅ Obisk pri ortodontu je potreben le na 7-10 tednov.

✅ Hitrejše in veliko manj boleče zdravljenje kot pri zvezdicah.

✅ 3D posnetek zob in simulacija rezultata ob prvem pregledu.

BREZPLAČNI pregled za Invisalign.

Ljubljana, Maribor, Celje, Lenart, Kozina.

Invisalign namesto zvezdic pri otrocih

Aparat Invisalign je nadomestilo zvezdicam in primeren je za vse otroke od 8. leta starosti. Pri OrthoDentalu lahko tudi najmlajši člani družine, ki našo Gordano zagotovo poznajo iz TikToka, pridejo do popolnega nasmeha brez čakalne vrste in brez bolečine. Če se za aparat odloči več družinskih članov, pa ponujamo tudi individualni popust.

Kaj je Invisalign?

Invisalign nevidni zobni aparat je niz nevidnih zobnih opornic, narejenih iz neškodljivega materiala visoke kakovosti. Opornice so izdelane po meri za vsakega pacienta posebej in so zasnovane tako, da postopoma premikajo zobe v želeni položaj. Invisalign je alternativa tradicionalnim zobnim aparatom in mnogi pacienti ga imajo raje, ker je manj viden ter udobnejši za nošenje. Poleg tega je zdravljenje z Invisalignom mogoče zaključiti v krajšem času kot s tradicionalnimi zobnimi aparati.


Novodobna 3D tehnologija nam omogoča izdelavo aparatov na podlagi digitalnega načrta zdravljenja, ki ga pri OrthoDentalu izdela dr. Gordana Čižmek z več kot 10 leti izkušenj v ortodontiji.


Aparate oz. nevidne poravnalnike nato menjate sami doma. Redni pregled pri ortodontu je potreben le na 2 meseca. Vas zanima, kakšen je postopek pregleda in izdelave Invisalign zobnega aparata?

INVISALIGN - aparat

Kako deluje Invisalign pri otrocih?

Kakšen je postopek?

Postopek pregleda in izdelave Invisalign nevidnega zobnega aparata za otroke in mladostnike je hiter, popolnoma enostaven in neboleč.

Pacientka udobno leži na zobozdravstvenem stolu

1. BREZPLAČNI pregled

Na pregledu vam predstavimo Invisalign, ki NI primeren le za lažje nepravilnosti. Ortodontka
Gordana Čižmek ima več let izkušenj in je v zadnjem letu pomagala več kot 500 pacientom.

S 3D iTero scannerjem pacientki skeniramo zobe

2. 3D skeniranje

Z najnovejšo digitalno tehnologijo naredimo 3D posnetek zob in kar osupne vsakogar – na podlagi 3D posnetka prikažemo simulacijo vašega nasmeha po poravnavi z Invisalignom.

invisalign - izdelava

3. Izdelava aparata

Na podlagi 3D posnetka vaših zob Gordana digitalno pripravi načrt zdravljenja. Invisalign po načrtu izdela niz poravnalnikov, ki jih prevzamete pri OrthoDentalu. Število poravnalnikov je odvisno od zahtevnosti načrtovanih premikov zob.

Prozorne poravnave - Zobozdravstvo

4. Prevzem aparata

Na zobe vam namestimo nosilce, ki aparat ohranijo na svojem mestu, in predamo vsa navodila za nošenje. Prejmete poravnalnike, ki jih nesete s seboj. Poravnalniki so snemljivi in jih lahko med jedjo snamete.

Zobni aparat - Prozorne poravnave

5. Postopek nošenja

Vsak teden kar sami doma menjate poravnalnike, ki zobe pomikajo proti zaželenemu položaju. Postopek nošenja je enostaven, neboleč in učinkovit, na pregled k OrthoDentalu pa je treba le na 7-10 tednov!

Beljenje zob - Zobozdravstvo

6. Rezultat

Že po letu dni vas čaka popoln nasmeh. Brez bolečine, brez večjega časovnega vložka in ne da bi kdor koli vedel, da aparat sploh nosite. Izkoristite priložnost in rezervirajte BREZPLAČNI pregled.

Pred in po Invisalignu.

Punca si aparat Invisalign sname in ga drži v rokah.

Invisalign za najstnike.

Aparat Invisalign je nadomestilo zvezdicam in primeren je za vse najstnike, tudi če imajo večje ortodontske nepravilnosti. Potek zdravljenja je zelo podoben kot pri odraslih, vendar so rezultati vidni še hitreje.

 

Aparat je povsem neviden, tako da vrstniki sploh ne bodo vedeli, da ga vaš otrok nosi. Ni potrebe za skrb glede negotovosti izgleda ali straha bolečine. Če se za aparat odloči več družinskih članov pa ponujamo tudi individualni popust.

Invisalign First za otroke.

Invisalign First je primeren za otroke že med šestim in osmim letom starosti, ko so otroku izrasle vse šestice in stalni sekalci. S tako imenovano »prvo fazo« ortodontske obravnave poravnamo stalne sekalce in pripravimo dovolj prostora za izrast ostalih stalnih zob, da lahko izrastejo v kar najbolj pravilen položaj.

 

Z Invisalifn First obravnavo izkoristimo dinamiko otrokovega razvoja in z usmerjanjem rasti čeljustnic in izraščanje zob odpravimo prisotno nepravilnost. Pri težjih ortodontskih nepravilnostih s prvo fazo ortodontske obravnave zmanjšamo potrebo po bolj zahtevnih prostopih reševanja nepravilnosti kot so izdiranje stalnih zob in manjši kirurški posegi po izrasti vseh stalnih zob.

 

Kadar je po izrasti vseh stalnih zob potreben še »drugi del ortodontske obravnave«, poteka enako kot pri odraslih in gre v večini za manjše, kozmetične premike.

 

Cena Invisalign First obravnave je 2500 EUR, in je vrhunski način, da pri otroku zgodaj pričnemo z ortodontskim zdravljenjem. Na tak način lahko preprečimo, da bi se stanje poslabšalo in se izognemo zapletom v razvoju, kar se pogosto zgodi ob nepravilnem izraščanju zob.

12 let stara punca prevzame svoj invisalign nevidni zobni aparat

Vas zanimajo plačilni pogoji?​

Ob plačilu v enkratnem znesku vam priznamo 5 % popusta na celoten znesek zdravljenja z Invisalignom. Strošek je znan vnaprej in se tekom vašega ortodontskega zdravljenja ne spreminja.

 

V sodelovanju z Leanpay pa vam omogočamo plačilo kar na 84 obrokov! Rezervirajte termin za vašega otroka zdaj.

Kje lahko najdete ortodonta.

Želite poskrbeti za popoln nasmeh vašega otroka?

Dr. Gordana Čižmek je med najbolj prepoznanimi ortodonti v državi in ima več kot 10 let izkušenj.

 

Zahvaljujoč velikemu število uspešnih obravnav z Invisalign nevidnimi zobnimi aparati je dr. Čižmek prepoznana kot Invisalign Diamond Apex Provider, kar je najboljše in najvišje priznanje, ki ga lahko ima ortodont za delo z Invisalignom, zato boste sigurno navdušeni nad OrthoDentalom.

 

Naročite se na BREZPLAČNI pregled za Invisalign, ki vas ne zavezuje k nakupu.

BREZPLAČNI pregled za Invisalign.

Ljubljana, Maribor, Celje, Lenart, Kozina.

Ocena uporabnikov
Scroll to Top