Poravnajte svoje zobe pri OrthoDentalu.

Hitro. Strokovno. Popolno.

BREZPLAČNI pregled v Ljubljani, Celju in Kozini.

Za nevidni zobni aparat Invisalign.

Na sliki je pacient pred obravnavo z Invisaligom ter po obravnavi z Invisalignom

Vaš nasmeh je naša strast.

Vsakdo si zasluži samozavesten nasmeh. Strokovnjaki iz ekipe OrthoDentala so poskrbeli že za tisoče zdravih in lepih nasmehov. Želite tudi vi spremeniti svoje življenje na bolje? Potem je čas, da začnete svojo pot do najlepšega nasmeha z BREZPLAČNIM pregledom.

Gordana vabi na pregled.

Invisalign namesto zvezdic pri otrocih?

Aparat Invisalign je nadomestilo zvezdicam in z njim poravnamo zoba. Primeren je za vse otroke od 8. leta starosti in tudi najmlajši člani družine, ki našo Gordano zagotovo poznajo iz TikToka, pridejo do popolnega nasmeha brez čakalne vrste in brez bolečine. Če se za aparat odloči več družinskih članov pa ponujamo tudi individualni popust.

Kakšen je postopek?

Postopek pregleda in izdelave Invisalign nevidnega zobnega aparata je hiter, enostaven in neboleč.

Prozorne poravnave - Zobozdravstvo

1. BREZPLAČNI pregled

Na pregledu vam predstavimo Invisalign, ki NI primeren le za lažje nepravilnosti. Ortodontka Gordana Čižmek ima več let izkušenj in je v zadnjem letu pomagala več kot 300 pacientom.

3D skeniranje - Oblikovanje izdelka

2. 3D skeniranje

Z najnovejšo digitalno tehnologijo naredimo 3D posnetek zob in kar osupne vsakogar – na podlagi 3D posnetka prikažemo simulacijo vašega nasmeha po poravnavi z Invisalignom.

invisalign - izdelava

3. Izdelava aparata

Na podlgi 3D posnetka vaših zob Gordana digitalno pripravi načrt zdravljenja. Invisalign po načrtu izdela niz poravnalnikov, ki jih prevzamete pri OrthoDentalu. Število poravnalnikov je odvisno od zahtevnosti načrtovanih premikov zob.

Prozorne poravnave - Zobozdravstvo

4. Prevzem aparata

Na zobe vam namestimo čepke, ki aparat ohranijo na svojem mestu in predamo vsa navodila za nošenje. Prejmete poravnalnike, ki jih nesete s seboj. Poravnalniki so snemljivi in jih lahko med jedjo snamete.

Zobni aparat - Prozorne poravnave

5. Postopek nošenja

Vsak teden kar sami doma menjate poravnalnike, ki zobe pomikajo proti zaželjenemu položaju. Postopek nošenja je enostaven, neboleč in učinkovit, na pregled k OrthoDentalu pa je treba le na 7-10 tednov!

Beljenje zob - Zobozdravstvo

6. Rezultat

Že po letu dni vas čaka popoln nasmeh. Brez bolečine, brez večjega časovnega vložka in ne da bi kdorkoli vedel, da aparat sploh nosite. Izkoristite priložnost in rezervirajte BREZPLAČNI pregled.

Ste za akcijo?

Gordana Čižmek je najbolj poznana ortodontka v državi in ima več kot 10 let izkušenj.

 

 Zahvaljujoč velikemu število uspešnih obravnav z Invisalign nevidnimi zobnimi aparati je doktor Čižmek prepoznana kot Invisalign Diamond Apex Provider, kar je najboljše in najvišje priznanje, ki ga lahko ima ortodont za delo z Invisalignom, zato boste sigurno navdušeni nad OrthoDentalom.

 

Naročite se na BREZPLAČNI pregled, ki vas ne zavezuje k nakupu.

Cela OrthoDentalova ekipa v čakalnici zobne ordinacije

BREZPLAČNI pregled v Ljubljani, Celju in Kozini.

Za nevidni zobni aparat Invisalign.

Kontaktiraj nas

+386 70 532 653 info@orthodental.si

Lokacije

Sedaj v Ljubljani, Celju in Kozini!

Delovni čas

Ponedeljek 7:00-14:00
Torek 13:00-20:00
Sreda 13:00-20:00
Četrtek 7:00-14:00
Petek 7:00-14:00
Sobota Zaprto
Nedelja Zaprto

Scroll to Top